Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.07.2008 14:12 - Две години в Blog.bg
Автор: lion1234 Категория: Други   
Прочетен: 8369 Коментари: 62 Гласове:
0

                                                                         ВИРТУАЛНО ИНТЕРВЮ
 
        Днес блогърът Лион1234 навърши две години. По този повод бе така любезен да даде следното виртуално интервю. За по-кратко интервюиращият ще бъде предствен като ,,И"", а интервюирания - като ,,Л"".
         И: Обикновено всяка годишнина е повод за връщане назад, за равносметка. Миналата година направи своята ретроспекция под формата на монолог, а сега избра диалога - не рискуваш ли по този начин да ти ,,видя сметката"" с някой неудобен въпрос?
        Л: Ами, тя мойта блогсметка е открита, всеки може да я види, виж банковата е друга работа! Колкото до диалога, спрях се на него, защото монологът ми навява една друга асоциация...
        И: Ха-ха-ха, имаш предвид нашумелият преди време ,,Монолог на Вагината"", нали? А не мислиш ли, че е крайно време и за един ,,Монолог на Пениса""?
        Л: Виж, идеята е чудесна, лошото е обаче, че този монолог би звучал твърде песимистично. Ще се получи нещо, подобно на оня виц, където Тя си галела нежно розичката и нареждала радостно:,,Ти ми даде образованието, парите, лукса, безгрижния живот!"", а Той, горкият, си чукал маркуча в земята и проклинал:,,Ти ми провали образованието, ти ми прахоса парите, ти ми съсипа живота!""
        И: Даа, добре се посмяхме, но нека сега се върнем конкретно на блогтворчеството ти: защо си избрал да пишеш точно в категория ,,Други""?
        Л: Ами, просто защото съм друг.
        И: Чудесен отговор! Първият ти постинг е озаглавен ,,Нестандартни мисли"": сякаш това е една заявка точно за твоята другост, предопределяща и съдържанието на блога ти, като цяло, така ли е?
         Л: До голяма степен...
         И: Две е повече от едно, както се казва, а е и предпоставка за сравнение, още повече, че обичаш двойките?
         Л: Защо, обичам и тройките, и четворките, да не говорим за петиците и шестиците, от тотото, де! Лошото е, че те нещо не ме обичат и все бягат ли бягат от мен.
          И: Ха-ха-ха, имах предвид двойките противоположности, дуализма ти! Ех, тия ,,езикови игри""! Прави впечатление, че първата година си отделял повечко внимание на злободневната тематика, докато през втората си се концентрирал най-вече към по-отвлечени теми.
          Л: Да, има такъв момент.
          И: Имам усещането, че постингите ти ,,Отправната точка"" и ,,Отвъд всекидневието"" очертават един нов, повратен момент в блогтворчеството ти, така ли е наистина?
          Л: Определено, да. Чрез първия представих гледната си точка, която впоследствие разгърнах. Чрез другия постинг пък очертах контурите на Всекидневието/ всекидневното съзнание/, за да се разгранича от него.
          И: Един вид, ,,видя му сметката"", както и на философския му аналог - позитивизма.
          Л: Е, чак, до разправа не съм стигал. Просто се разграничих. Смятам, че те имат своето място. За това ми бе и думата - да си знаят мястото, а не да гонят химери.
          И: А не се ли опасяваш, че акцентирайки главно върху отвлечените теми, спокойно би могъл да се кандидатираш за Директор на ,,Безвъздушни пространства"", в рамките на шегата, разбира се?
           Л: Да, опасността е налице. Действително в моята директория кипи такъв дух-овен живот, така се за-дъх - ваме, че оставаме почти без въз-дух - и съблогърите, и аз самият. Затова от време на време се освежаваме с по щипка хумор и поемайки дълбоко въз-дух, продължаваме нататък. Големи търсачи на силни усещания сме, направо си играем с огъня!
          И: Забелязвам, че все по-често ограничаваш строгата академичност в изказа си, за сметка на по-достъпната разговорна лексика - това опит за доближаване до публиката ли е?
           Л: Да, защото един скучен академичен текст трудно би достигнал до читателите. Естествено има случаи, в които употребата на омразните термини е неизбежна.
           И: Означава ли това, че започваш да флиртуваш с публиката и да й робуваш?
           Л: Флиртът е факт, но не и робуването, защото пиша това, което на мен ми харесва, а не онова, което се харесва на публиката. Същевременно желая написаното от мен да стигне до читателите. В този смисъл пиша и за себе си, и за читателите едновременно. Затова не мога да разбера онези, които уж пишели само за себе си - щом публик-уват, значи търсят отзвук.
           И: Прави ми също впечатление, че в последно време залагаш на кратките форми на изказ, щях да се изкуша да кажа друга дума, но... Твоят коментар?
           Л: Ха-ха-ха! Добре прецени да оставиш ,,другата"" дума на вниманието на нежната половина! Колкото до формите, свързано е с горното: никой не си пада по дългите фермани - има опасност или да заспиш, или да ти се изгуби първоначалния смисъл. Иначе в един друг контекст  заоблените форми никак не са за изпускане! Абе, май все пак попрекалихме днес с дължината?
           И: Е, нали е годишнина! Добре, последен въпрос, ако позволиш: гледам навъртял си 100-ина постинга, това блазни ли те?
           Л: Едва ли. Повече ме интересува качеството. Колкото до количеството, следвам турската поговорка: нерде чоклук орда боклук.
            И: И съвсем накрая, какво ще пожелаеш на съблогърите си?
            Л: Да са живи и здрави, весели и жизнерадостни, да работят върху себе си и да пишат все по-интересни постинги. Ето го и музикалният ми поздрав към всички: едно прекрасно изпълнение на Phil Collins!
           
       


Тагове:   BG,   Blog,


Гласувай:
0
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. lion1234 - Благодаря ти!
09.07.2008 14:37
Благодаря ти, turbo4! Нека все така успешно да покоряваш словото и повечко нежни създания по плажовете!!!
цитирай
2. lion1234 - Благодаря, marcela!
09.07.2008 14:50
С удоволствие си спомням за прекрасната разходка из красотите на Франкфурт! Радвам се, че съм ти доставил удоволствие чрез постингите си! Желая ти много приятни мигове и весело настроение!
Нерде чоклук, нерде боклук означава: където е количеството/ многото, букв./, там е и боклукът.
цитирай
3. kleopatrasv - Честито !
09.07.2008 15:12
Наистина блога ти претендира за философски размисли , релаксиращи изживявания и остроумни твърдения.Тук няма нещо недовършено ,неизпипано и излишно ,всичко е актуално и в синхрон .Всеки новодошъл ще забележи хармонията и отзивчивостта ..
С пожелание за нови творчески успехи и вдъхновения !
цитирай
4. rumyrayk - Я, кой ще духа днес две свещички
09.07.2008 15:21
на тортата:)) Честито, Джош! Страхотно интервю се е получило, достойно да влезе във вечерната емисия на новините;) Пожелавам ти дълъг и сладък блогопът,
вдъхновение, творчески устрем, и нови върхове на философските прозрения :)
цитирай
5. lion1234 - Благодаря ти...
09.07.2008 15:27
Благодаря ти за високата оценка, Клеопатра! Благодаря ти и за сериозните, задълбочени и актуални дискусии. Те са израз на една завидна воля за комуникиране и аз с радост ще вземам участие в твоите инициативи! Бъди все така активна, инциативна и творчески устремена!
цитирай
6. lion1234 - Мерси...
09.07.2008 15:44
Мерси за чудесните пожелания, Сладурче! Радвам се, че интервюто те е впечатлило. От устата на журналист това си е висока оценка!
Пожелавам ти да преоткриваш нови и нови хоризонти в необятния свят на поетичната ти душа!
цитирай
7. avangardi - Здравей Ли, Честита 2-ра свещичка на блога ти,
09.07.2008 15:47
диалога е страхотен! Винаги с респект чета постингите, нищо че пишеш - "ограничаваш строгата академичност в изказа си, за сметка на по-достъпната разговорна лексика". За мен философията е най-трудната наука!!!

Подарявам ти една приказка, с пожелание да извървиш СВОЯ ПЪТ!
----------------------------------------
Пътят

Джошу се обърнал към учителя Нансен:
- Кой е верният Път?
Нансен отговорил:
- Всекидневният път е верният Път.
Джошу запитал:
- Мога ли да го науча?
Нансен отвърнал:
- Колкото повече учиш, толкова по-далеч си от Пътя.
Джошу полюбопитствал:
- Но ако не го изучавам как ще го узная?
Отговорът на Нансен бил:
- Пътят не е сред видимите неща, нито сред невидимите. Той не спада към познатите неща, нито към непознатите. Не го търси, не го изучавай, не го назовавай.
За да се озовеш на него, разтвори себе си широко като небето.
--------------------------------------------------
Желая ти здраве, радост, много ясно и слънчево небе. Четирилистна детелена за да запълниш Живота със съдържание!!!
--------------------------------------------
Живот със съдържание

В часа по философия професорът застана на катедрата, изпълнена с различни предмети и зачака студентите да утихнат. Тогава взе голям празен буркан от майонеза и го напълни с топки за голф. Попита студентите дали съдът е пълен. Те отговориха утвърдително.
После професорът взе една кутия с камъчета и я изсипа в съда, разклати го леко и камъчетата се наместиха между топките за голф. И отново попита студентите дали съдът е пълен. Те пак отговориха утвърдително.
Сетне професорът взе кутия с пясък и я изсипа в съда. Естествено пясъкът запълни всичко. Той попита още веднъж дали съдът е пълен. Студентите отговориха с единодушно "да".
Тогава професорът взе две кутии с бира от бюрото и изсипа съдържанието им в съда, което изпълни празното пространство сред песъчинките.
Студентите се разсмяха.
"Сега, каза професорът, когато смехът утихна, искам да ви кажа, че този съд представлява вашият живот. Топките за голф са важните неща във вашия живот - семейството ви, здравето ви, децата ви, приятелите ви, страстите и предпочитанията ви - все неща, които ако загубите всичко друго и ви останат само те, животът ви ще бъде достатъчно пълен. Камъчетата са другите неща - работата ви, къщата ви, колата ви. Пясъкът е всичко останало - малките неща."
И продължи:"Ако най-напред сложите пясъка в съда, няма да има място за камъчетата и топките за голф. Същото се случва и с живота. Ако губите времето и енергията си за дреболии, никога няма да имате място за нещата, които са важни за вас. Обръщайте внимание на нещата, които застрашават щастието ви. Играйте с децата си.
Излезте с партньора си навън, на вечеря. Винаги ще се намери време да изчистите къщата и подредите.
Погрижете се най-напред за топките за голф, за нещата, които наистина си заслужават. Подредете приоритетите си. Останалото е само пясък."
Една от студентките вдигна ръка и попита:"А какъв беше смисълът на бирата?"
Професорът се усмихна."Радвам се, че ме попитахте. Исках просто да ви покажа, че няма значение колко пълен е животът ви, винаги ще се намери място и за две бири."
----------------------------------------------------------
Наздраве и дълги творчески успехи, здраве и радост на семейството ти и приятелите!
С много обич - Илкацитирай
8. ddima - Честит юбилей!
09.07.2008 15:58
Пожелавам нови творчески успехи и вдъхновения!
С удоволствие посещавам блога Ви !

цитирай
9. kosara2008 - Лео, Слънце....честит рожден ден, БЛоГър!
09.07.2008 16:03
Сериозно: - за Протокола...да се отбележи...тук е едно чудесно място за всеки, койнто иска да се намери , ако се е изгубил,
тук е едно чудесно място за всеки, който иска да остане със себе си,
тук е Царството на ошарена и блясъчна традиция с финеса на Царя,
тук е уютно, сърдечно и с прелестно чувство за хумор,
тук са мъдрите вълшебства от Синия вир...душата,
тук е Леон!
да си ни Жив и Здрав!...

край на протокола...

пускай музика до дупка, никви сериозни теми....давай, давай...искам
искам...
си
парчето

толта!!!!!!!!!!!!
толта1
толта!
торта!:)-

Леон дай да те цулуна
цитирай
10. lion1234 - Привет аван,
09.07.2008 18:41
Ах, какви безценни подаръци си ми приготвила! Дай Боже всеки да открие своя Път! Урокът на Професора пък ми дойде точно на място - какъвто съм си раз-хвър-лян! И от бирата няма да се откажа, де! Наздраве и на теб! Върви ни с теб тези дни на...свещички!!!
Най-сърдечно ти благодаря, с пожелание блогът ти да е винаги така приветлив и осеян с невероятна красота и ведро излъчване!
Прегръдки!
цитирай
11. lion1234 - Охоо...
09.07.2008 19:09
Я виж кой ми дошъл на гости - една върла фенка на Spyro Gyra! Мерси за милите пожелания!
Радвам се, че тук ти е приятно! И на мен ми е приятно, когато ни поднесеш поредната невероятна музикална изнедада от богатата си фонотека!
цитирай
12. lion1234 - Kos,
09.07.2008 19:23
Приказна Фейо, 10х за невероятния поетичен Протокол!!! Страхотна си, както винаги! И ти да си жива и здрава да ни поднасяш поетичните си бисери!
Ето, поднасям ти парче тоЛта за Dolce Vita! Целувай ме, на твое разположение съм! И аз няма да остана назад, де! Ти к'во си мислиш!
цитирай
13. skribezium - lion1234,
09.07.2008 19:43
Поздрави за двете години, поздрави за самоинтервюто. Е, дано да дойде време да даваш интервюта в световни и български медии!!!
А иначе - от мен най-топли и приятелски поздрави!
цитирай
14. lion1234 - Благодаря ти, приятелю!
09.07.2008 20:01
Колкото до медиите, нека ги оставим на професионалистите! Моето самоинтервю бе просто опит да се видя отстрани.
Най-сърдечни поздрави и от мен! Продължавай все така да ни радваш с фантастичната красота на родните ни пейзажи и с арттворбите на твоите великолепни съграждани!
цитирай
15. bamby13 - Да 'илядИш
09.07.2008 20:48
както се казва: -)))
по гласове и прочитания вече си го направил, де
цитирай
16. lion1234 - Мерси...
09.07.2008 22:22
за хилядарките, Бамче! Тия дни раздаваш наляво-надясно заплати, щедра душа си ти! Нека невероятното ти чувсво за хумор никога да не те напуска, симпатяго!!!
цитирай
17. iliada - Пак закъсняла
10.07.2008 11:04
но от сърце ,пожелания отправям ти
за 100-то авто интервю,НО за да има то шанс приеми още пожелания за здраве , щастие и
късмет,добри приятели и много положителни
емоции !
цитирай
18. dadide - По-добре късно, от колкото по-късно :)
10.07.2008 11:30
Хубав и много стойностен празник, като огледало на всичко, което си предоставил на вниманието ни за размисъл, за развлечение, за удоволствие на вечно търсещите и жадни за нови хоризонти твои почитатели, на които ти така щедро предлагаш тази изключителна възможност чрез текстовете и подбора на музиката :)
Честито!
цитирай
19. lion1234 - Илиада,
10.07.2008 11:45
Най-сърдечно ти благодаря за искрените пожелания! Нека приятните мигове, веселото настроение и успехът бъдат твои постоянни спътници! Удоволствие е за мен да съзерцавам твоите прекрасни колекции - те ме пренасят в един приказен свят!
цитирай
20. lion1234 - Дади,
10.07.2008 11:59
Мерси за сърдечните пожелания! Размисъл, развлечение, удоволствие, музика, нови хоризонти - такава пъстра гама от усещания! Звучи прекрасно!
Желая ти много жизнерадост и неувяхващо поетично вдъхновение, което да претвориш в приказно-фантастични стихове!
цитирай
21. avangardi - Здравей Ли, дано наистина си харесал подаръците.
10.07.2008 15:25
Избирах ги с любов. Знам, че ги знаеш, но като галантен кавалер направи жеста на изненадата:))Желанието ми беше все пак да те докосне слънчевия ангел и да грейне усмивка на лицето ти.
Прегръдки за теб - Илка
цитирай
22. scintilla - Ами, честито!
10.07.2008 17:37
И все така да продължаваш!
цитирай
23. anastasiia - Хей, Джош:)))
10.07.2008 18:07
Твоят блог е различният...
Знаеш ли, когато идвам при теб, винаги си отделям специално време, защото искам да прочета всичко, да се насладя на дълбочината на мисълта ти...И следвайки я, да извървя и преживея всички трансформации и метаморфози на духа ти...
И разбира се, да чуя прекрасна песен...Музикалният ти избор винаги е перфектен!...:)
Прегръщам те:)))
Радвам се, че те "познавам":)))
Остани си такъв, какъвто си... А именно бъди другият, мислещият, мъдрият, различният...
цитирай
24. rumyrayk - Джош,
10.07.2008 22:48
уж ти си рожденика, а мен обсипваш с благопожелания - за което благодаря, дано да се сбъднат, а няма как да не се, щом са изречени от сърце:)) За сега от мен получаваш един музикален поздрав, а по-нататък, и други подаръци))
http://www.youtube.com/watch?v=xvALY7Yx8tg
цитирай
25. lion1234 - Аван,
11.07.2008 12:10
Разбира се, че ме трогна! Нима е възможно нещо, избрано с любов, да не ме трогне!
Поздрави и Приятен ден!
цитирай
26. lion1234 - Благодаря, scintila!
11.07.2008 12:20
Желанието ти ще бъде изпълнено!
цитирай
27. lion1234 - Ася,
11.07.2008 12:41
След този изключително сериозен и прецизен коментар, за мен няма никакво съмнение, че си ме ,,о-познала'', и то много добре! Още повече, че си ме ,,при-познала'' и в музиката!!! Удоволствие е за мен, че и чрез текстовете ми, и чрез избора ми на музика, си успяла да преживееш ,,всички трансформации и метаморфози на духа''- това е прекрасно!
Наистина ще се старая да бъда мислещият, различният! Колкото до мъдростта - за нея съм още твърде млад!
Прегръдки и от мен!
цитирай
28. lion1234 - Привет Сладурче,
11.07.2008 13:17
Виждам, че благопожеланията ми не са били напразни: ето, че тези дни си открила един нов, свеж, жизнерадостен поетичен хоризонт, наситен с пъстри ароматни ухания и вълнуващи емоции! Сдобила си се и с funny romantic pub! Сигурен съм, че те очакват нови приятни изненади! Защото си търсеща, творческа личност, а който търси, намира!
Я да си видя сега подаръка: ауу, невероятният Чарли! Дай бързо румЯната си бузка за целувка!
С трепет и любопитство ще чакам другите подаръци, а междувременно ще ти приготвям приятни изненади!
цитирай
29. candysays - ..по-добре късно, отколкото никога..
11.07.2008 17:49
Та, добри мой познайнико от блог.бг, драги Дионис, желая ти всичко най-добро!
И он- и оф-лайн ;)))

Поздрави!
цитирай
30. lion1234 - Охоо...
11.07.2008 19:10
Я кой ми дошъл на гости! Радвам се да те видя, Кенди!
Най-искрено ти благодаря за сърдечните благопожелания! Желая ти безброй вълнуващи мигове и успех във всяко начинание!
цитирай
31. eraklia - Eeeeeee!
15.07.2008 22:34
пропускам понякога важни моменти:(( със закъснение ти честитя годишнината и ти желая още много свежо и мъдро присъствие, с каквото ни радваш и сега:)))
Поздрави, Лайън!:)))
цитирай
32. lion1234 - Привет Ера,
16.07.2008 11:43
Едно голямо ,,Мерси!'' за милите пожелания! Желая ти и на теб звезден дъжд от вълнуващи мигове! Продължавай да ни радваш с изящната си поезия!
Ама то няма начин - с тия прекрасни очи, с тия фини червени обувки: стилен човек - стилна поезия!
Поздрави и на теб!
цитирай
33. viki11 - Питам се често, защо подиграват ...
04.08.2008 17:01
Питам се често, защо подиграват само жените?
Ами лесно е, мъжете са п...и.
Защо няма "Монолог на хуя", примерно? Я как по ми звучи.
цитирай
34. lion1234 - Защо няма...
04.08.2008 23:04
,,Монолог на пениса'' - мисля, че съм обяснил по-горе. Явно си пропуснала този момент: защото тези, дето мислят и действат само с долната си глава са живи за оплакване!
Колкото до другия монолог, просто се пошегувах, иначе творбата заслужава внимание!
Че някои от ,,мъжете са п...и'', както и че някои жени по агресия доста надминават мъжете, спор няма. Да се обобщава обаче, ми се струва пресилено.
цитирай
35. анонимен - BfGCIsAYQSCOrYqyzj
24.05.2011 22:02
IMHO you've got the right aswner!
цитирай
36. анонимен - dliCmqdlk
25.05.2011 06:53
Hey, subtle must be your mdidle name. Great post!
цитирай
37. анонимен - UNSuRuRUdpX
25.05.2011 08:39
I thank you hublmy for sharing your wisdom JJWY
цитирай
38. анонимен - kbyVCRssncuaNf
25.05.2011 10:16
At last, someone comes up with the "right" ansewr!
цитирай
39. анонимен - omYoUTRmdOLGr
25.05.2011 10:47
Kudos to you! I hadn't tuhoght of that!
цитирай
40. анонимен - xuvyWGYGYafxSJsk
25.05.2011 13:39
bE7xho <a href="http://ljbogsodctrp.com/">ljbogsodctrp</a>
цитирай
41. анонимен - bhKdSsZdHRsNVXzkjN
25.05.2011 14:41
8fpwzj <a href="http://zjtnsujpbrgp.com/">zjtnsujpbrgp</a>
цитирай
42. анонимен - btJJoREtS
25.05.2011 14:46
8GFUKo <a href="http://lskcoymtwxvk.com/">lskcoymtwxvk</a>
цитирай
43. анонимен - cmziNaLtsotCup
25.05.2011 14:51
wwo3pB <a href="http://ungkksqrthcm.com/">ungkksqrthcm</a>
цитирай
44. анонимен - ZuSJZdzacreKFsXK
25.05.2011 15:54
IВ’m not wohrty to be in the same forum. ROTFL
цитирай
45. анонимен - MgJEAQngFBPfMfgNu
25.05.2011 19:44
QahkR5 , [url=http://bymqcvvidytg.com/]bymqcvvidytg[/url], [link=http://otyatuhjisep.com/]otyatuhjisep[/link], http://dthwhssmnxkb.com/
цитирай
46. анонимен - kVXzZkKlOXd
25.05.2011 22:08
Kudos! What a neat way of thninkig about it.
цитирай
47. анонимен - HsFNknmSPvmkg
26.05.2011 13:58
rQ3zeg <a href="http://nktzwtvmjbvh.com/">nktzwtvmjbvh</a>
цитирай
48. анонимен - truUBsgWtGPkTHWy
26.05.2011 18:06
H6rGO7 , [url=http://dwkbsryyokkv.com/]dwkbsryyokkv[/url], [link=http://svkrvmwjjibd.com/]svkrvmwjjibd[/link], http://zthtkjstsnte.com/
цитирай
49. анонимен - STjPSmFE
26.05.2011 18:09
RyzIKL , [url=http://rpuhxocjsyta.com/]rpuhxocjsyta[/url], [link=http://wbhxehsbjkjy.com/]wbhxehsbjkjy[/link], http://tsuvfpefwhjt.com/
цитирай
50. анонимен - RaDmiCku
26.05.2011 18:18
TNMDr8 , [url=http://hqyxrentcaie.com/]hqyxrentcaie[/url], [link=http://xdvrhzzfbedm.com/]xdvrhzzfbedm[/link], http://jaacxxvoivpz.com/
цитирай
51. анонимен - vPZVGHMMEPrJPZwdqty
26.05.2011 19:08
tpXotr , [url=http://qshqdtvnohxa.com/]qshqdtvnohxa[/url], [link=http://ejrksffrbtoy.com/]ejrksffrbtoy[/link], http://qygeedjdkbxg.com/
цитирай
52. анонимен - ldoqXhYOWVyNyyugwo
26.05.2011 20:05
1TfxoZ , [url=http://ajrdjprishcn.com/]ajrdjprishcn[/url], [link=http://outnylhmqonn.com/]outnylhmqonn[/link], http://acjwvyfnvdxh.com/
цитирай
53. анонимен - XOiUggbO
28.05.2011 13:43
cevvp2 <a href="http://lwtwhhlhpish.com/">lwtwhhlhpish</a>
цитирай
54. анонимен - XcfoIqRXWUQkIKDEyz
28.05.2011 16:31
MjRCKJ <a href="http://pclfmwmafvpt.com/">pclfmwmafvpt</a>
цитирай
55. анонимен - uZeyjwcrmUQP
28.05.2011 16:42
ucBqSg <a href="http://vhrtxzlfgjdz.com/">vhrtxzlfgjdz</a>
цитирай
56. анонимен - vOaEmUEiGZbNe
28.05.2011 17:24
n0HbLf <a href="http://ahnvhturqkyx.com/">ahnvhturqkyx</a>
цитирай
57. анонимен - NNQaYAJAmcuevNc
31.05.2011 18:29
aalY0q , [url=http://gkrghosddajo.com/]gkrghosddajo[/url], [link=http://sixflmhovnzb.com/]sixflmhovnzb[/link], http://icyrbrqmuesg.com/
цитирай
58. анонимен - DUzpNYYrKG
31.05.2011 19:38
khj79i , [url=http://gztyosfoqgah.com/]gztyosfoqgah[/url], [link=http://zsrgcuixbvhd.com/]zsrgcuixbvhd[/link], http://kgjcmfxclppi.com/
цитирай
59. анонимен - HcNxgOBGVR
31.05.2011 19:48
wgzQWt , [url=http://zxuqydjxfemm.com/]zxuqydjxfemm[/url], [link=http://zlfwyadqxpcy.com/]zlfwyadqxpcy[/link], http://pampvbpdirbn.com/
цитирай
60. анонимен - hcSYFoLfwlTAyHevmL
31.05.2011 20:05
yWaqNY , [url=http://tbcxoevrugke.com/]tbcxoevrugke[/url], [link=http://yyycpdmltzes.com/]yyycpdmltzes[/link], http://rkkmosrxczdf.com/
цитирай
61. анонимен - vCkxzcIvFrPCP
31.05.2011 20:32
j42Vl3 , [url=http://xtsnmsmdgiqj.com/]xtsnmsmdgiqj[/url], [link=http://geogevrkxwyh.com/]geogevrkxwyh[/link], http://exrwotcmdnyx.com/
цитирай
62. анонимен - BcBvynWf
01.06.2011 13:00
gIGS11 , [url=http://zbslwygiuehc.com/]zbslwygiuehc[/url], [link=http://trejminysjjh.com/]trejminysjjh[/link], http://pwvvbcpbksgl.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lion1234
Категория: Други
Прочетен: 1033996
Постинги: 165
Коментари: 2880
Гласове: 23851
Календар
«  Декември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31